Haber

80 bin liralık turnuva geliri afetzedelere bağışlandı

BURSA (İGFA) –Kahramanmaraş depreminin ardından büyük yıkımın yaşandığı 11 ilin yardımı için seferber olan İnegöl halkı yaralarına sarılmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Edebey Spor Kulübü tarafından bu yıl 17’ncisi düzenlenen Mehmet Cihan Klasik Köyler Orta Köy Futbol Turnuvası’nın geliri olan 80 bin TL, depremde kullanılmak üzere Umuteli Halk Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağışlandı. kurbanlar.

Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen basın toplantısında bağışla ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, 30 Nisan’da 16 takımın katılımıyla başlayan turnuvanın çeyrek final, yarı final ile tamamlanacağına dikkat çekti. -Final ve final maçlarının haziran ayında oynanacağını belirterek, “Bu yıl ilk defa çevre ilçelerden turnuvaya katılacağız. Turnuvaya Barakfakih ve Babasultan grupları katıldı.”

EDEBEY SPOR KULÜBÜ UYGUN YAPAR

“İlimiz yaptıklarıyla örnek olmaya devam ediyor” diyen Lider Taban, “İnegöl hayırsever yönü, üretkenliği, girişimciliği ve girişimci ruhuyla pahalı bir kent. İnegöl iyi örnekleri de çoğaltan bir kent. Bu anlamda şehrimizle gurur duyuyoruz. Edebey Spor Kulübü elinden gelenin en iyisini yaptı ve bu turnuvadan elde edilecek geliri depremzedelere bağışlamayı taahhüt etti” dedi.

Edebey Spor Kulübü’nün geçen yılki turnuva gelirlerinin SMA’lı Eda bebeğe bağışlandığını hatırlatan Başkan Taban, “Bu yıl 80 bin TL’lik geliri Umuteli Derneğimiz aracılığıyla spor müsabakalarında kullanmak adına bağışlamayı taahhüt etti. Depremzedelere çok teşekkür ediyorum. Şehrimizden bugüne kadar bizzat ve kurumumuz aracılığıyla çok yardımlar yapıldı. 700 civarında TIR gönderildi.”

cizre-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu