Haber

İsmail Kartal’ı zor bir seçim bekliyor! King veya Crespo kadro dışı kalabilir

F.Bahçe’nin 6 numaralı transferi gerçekleşirse King veya Crespo’nun kadro dışı kalması bekleniyor. Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü İsmail Kartal, yabancı kontenjanı nedeniyle iki oyuncudan birini saha dışında bırakacak.

PERES VE LINCOLN’UN LİSANSLARI DONDURULDU

Sarı-lacivertli takımda, sakatlıklarla mücadele eden Luan Peres ve Lincoln’ün lisanslarının dondurulması ve Omar Fayed ile Jin Ho-jo’nun TFF’ye bildirilmemesinin ardından sarı-lacivertli takımda yabancı oyuncu sayısı 14’e düşecek. Ancak F.Bahçe’nin planladığı 6 numara transferini gerçekleştirmesi durumunda İsmail Kartal’ı zor bir seçim beklemektedir.

KING VEYA CRESPO LİSTEDEN ÇIKARILABİLİR

F.Bahçe’nin yabancı 6 numara transferi yapması halinde İsmail Kartal’ın King veya Crespo’yu kadrodan çıkarması bekleniyor. Ancak 6 numaranın transferi gerçekleşmezse her iki oyuncu da TFF’ye bildirilen listede yer alacak.

EL MUSRATI İÇİN SON ŞANS

Braga’da forma giyen Al Musrati, F.Bahçe’nin 6 numara transferi için gündeminde. Sarı-lacivertli ekip, transfer döneminin kapanmasına sayılı saatler kala Libyalı futbolcuyu kadrosuna katmaya çalışacak.

keleshaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu